Galéria

Altatásos fogászat


Altatásos fogászati műtét az 
ART MEDIC Fogászatán

Az altatás – általános érzéstelenítés - a központi idegrendszer megfelelő elemeinek az átmeneti kikapcsolása. 

Magyarországon rendelőnk volt az első a magánszférában, amely altatásban végzett kezeléseket. Az első altatásos beavatkozást 1994-ben végeztük, tapasztalatunk már több, mint 10 éves múltra tekint vissza. Első pácienseink szellemileg elmaradott személyek, kooperációra képtelen betegek voltak. Az ő fogászati ellátásuk ugyanis nagyon sok esetben nem oldható meg éber állapotban, kizárólag altatásban. Viszonylag kisebb kezelések alkalmával is szükség lehet általános érzéstelenítésre. Később azok a szorongó páciensek is igénybe vették ezt a szolgáltatásunkat, akik annyira féltek a beavatkozásoktól, hogy még a tükröt is félve engedték a szájukba helyezni. Az idő múlásával az altatásban végzett kezeléseket kiterjesztettük, és ma már minden olyan egészséges páciensnél alkalmazzuk, aki erre igényt tart.
Biztos lehet benne, hogy amennyiben az ART MEDIC Fogászatot választja, maximális szakértelemmel, tapasztalattal fog találkozni. Önök közül biztosan sokan félnek a fogorvosi kezelésektől és annak kellemetlenségeitől. Elegendő egyetlen rossz tapasztalat is, ami elriasztja a fogászati kezelésre szoruló pácienst a fogorvostól. Van azonban megoldás szorongó pácienseink számára. Ez nem más, mint az altatásos beavatkozás, mely tökéletesen fájdalommentes. Ön a teljes kezelést átalussza, ébredést követően nem emlékszik semmire.


Fogászati beavatkozás altatás közben
az ART MEDIC Fogászatán

Az ART MEDIC Fogászatán lehetőséget biztosítunk a fogászati, szájsebészeti és implantológiai beavatkozások altatásban történő elvégzésére. Tapasztalt fogorvosaink és altató orvosaink mindent megtesznek, hogy Ön fájdalommentesen végeztethesse el a szükséges fogászati kezeléseket.

 

 

Az altatásos állapot jellemzői:

  • fájdalommentesség
  • az öntudat elvesztése
  • izomellazulás

Mindezek elérésére több, célszerűen megválasztott gyógyszert alkalmazunk együttesen, ezáltal egy-egy szerből kevesebb adagot alkalmazva szinte teljesen lecsökken a túladagolás, esetleges mellékhatások veszélye.
Az altatást speciálisan képzett aneszteziológus szakorvos végzi.

Amennyiben Önt érdekli ez a lehetőség, kérjük, olvassa el rövid tájékoztatónkat az altatás előnyeiről, menetéről, az altatás előtti és utáni teendőkről, valamint itt megtalálhatja altatott betegeink beszámolóit is.

érdeklődöm

Elérhetőségeink:

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 105-107.

Arcesztétikai központ:

+36 70 415 44 66

Fogászat:

+36 70 415 44 22

Email:

artmedic@artmedic.hu

Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player újdonságok

 

 

 

Webdesign: Kázsmér László